ERGIN ØZER

Jeg er dybt taknemmelig for at være vokset op i et velfærdssamfund med fri og lige adgang til uddannelse og sundhedsvæsen og kæmper for, at alle børn kan vokse op i et samfund præget af frihed, lighed og solidaritet.

MIT POLITISKE FUNDAMENT:

OM ERGIN          MÆRKESAGER          KONTAKT

OM ERGIN

Jeg er 44 år, gift med Ayse, er far til Dilara på 17 år, Humeyra på 9 år og Muhammed Kerem på 4 år. Jeg er født i Tyrkiet som barn af en arbejderfamilie men opvokset i Kokkedal. Uddannet som Civilingeniør inden for Elektronik med Computer som speciale. Jeg er opdraget med værdier om at passe mine ting og gøre mig umage.

Min tilgang til politik, stammer ud fra mine livserfaringer og opvækst i en familie og personkreds, der altid har diskuteret politik. Jeg er ikke politisk skolet, jeg kom først ind i politik 2003, men har siden været aktiv, hver eneste dag, både i partiorganisationen, og som kommunalbestyrelsesmedlem siden 2005.

Politik er overalt i vores hverdag. Hvorfor ikke være med til at præge udviklingen i den retning, man selv synes, er bedst? Derfor genopstiller, fordi jeg er overbevist om, at jeg har, og stadig kan bidrage med, nye vinkler til det politiske arbejde i den næste valgperiode. Jeg værdsætter - helt basalt - at kunne gøre en forskel for folk. Fredensborg kommune er en dejlig kommune - med store potentialer forude, og jeg vil stadig godt være med til at præge udviklingen. Jeg vil samtidig arbejde for, at kommunen fortsat er en god og tryg kommune at bo i for vores ældste, yngste og svageste borgere.

Se min kandidatfolder

Skoler og børneinstitutioner

Mit hjerte banker for det nære i vores samfund. Vores børn. Jeg vil forsat arbejde på, at vi skal have de bedste folkeskoler. I Danmark lever vi af uddannelse. Kun hvis vi styrker uddannelserne sikrer vi mere vækst og flere arbejdspladser. For mig er uddannelse en investering i en bedre fremtid for Danmark, for barnet i folkeskolen og den unge på ungdomsuddannelsen. De tider hvor folkeskolen var genstand for store besparelser skal være forbi. Folkeskolen skal styrkes yderligere og udvikles i vores lokalsamfund. Yderligere skal vores børneinstitutioner være topmoderne og bæredygtige daginstitutioner.

Klima og miljø

Jeg vil føre en ambitiøs klima- og energipolitik. Vi skal passe på vores miljø og skabe mere natur. Det er godt for kommunen, men det handler om mere end det. En ambitiøs klimapolitik skaber arbejdspladser.

Medborgerskab

Medborgerskab styrke fællesskabet. Fredensborg skal være et trygt sted at bo, med en bred vifte af muligheder for at knytte venskaber og bånd med andre i foreningslivet, daginstitutioner og skole. Styret af en respekt for forskelligheder.

 

Ergin Øzer
August 2017

KONTAKT ERGIN

Telefon: 40 85 47 31

Send Mail